Fietsen op TexelFietsen op Texel is dé ideale manier om op een actieve manier van uw vakantie te genieten. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren u over het hele eiland. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen! De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens uw fietstochten het Texelse landschap. Ook zult u tijdens het fietsen op Texel ervaren dat Texel een waar schapen eiland is. Naast de vele gerechten in restaurants waar schapenvlees in zit, wonen er op Texel meer schapen dan mensen! Tijdens het fietsen op Texel ontdekt u een hele andere kant van Nederland.

Via Landal Vogelmient is het natuurlijk mogelijk om bij het huren van uw accommodatie ook fietsen te huren. Deze kunt u online reserveren en met i-deal betalen zodat wij er voor zorgen dat bij aankomst de fietsen bij uw bungalow staan. Bij vertrek worden de fietsen natuurlijk ook weer opgehaald bij de bungalows.
Bij het huren van de fietsen heeft u reparatieservice over heel Texel. Dit betekent dat uw bij problemen onderweg u ons kunt bellen zodat wij voor u snel een vervangende fiets kunnen bezorgen. Echte vakantie dus.

Tevens ontvangt u bij het huren van de fietsen diverse voordeelbonnen die u bij verschillende bedrijven op Texel kunt verzilveren.

Wij wensen u alvast veel fietsplezier op Texel